M. Knínice : Radostice 4:2 /2:2/

Moravské Knínice – Radostice 4:2 (2:2) 

 

V Knínicích jsme v prvních 30 minutách v pohodě plnili roli favorita. Už v 6. minutě Balotelli doběhl míč u brankové čáry, nahrál před branku, kde se ve skrumáži nejlépe zorientoval Jóža a vstřelil první gól. Ve 13. minutě utekl obraně domácích Balotelli, ale jeho střelu brankář Borkovec chytil. Domácí se dostali do první velké šance po svém prvním rohovém kopu, ale Luďa dobře zakročil. V 25. minutě se prosadil opět Jóža, který obral o míč domácího obránce a sám zakončil. Svůj hattrick mohl Jóža zkompletovat hned o dvě minuty později, když mu ideálně přihrál Balotelli, ale Jóža hlavou branku domácích netrefil. Poté ještě brankáře Borkovce vystrašila střela bodlem od Filipa, ale míč nakonec skončil mimo branku. Do 30. minuty jsme výborně kombinovali a vypadalo to, že musíme zápas v pohodě vyhrát.

Zlom nastal po půlhodině hry. Po zbytečné ztrátě míče na půlící čáře se dostal k míči Dulínek a nedal Luďovi šanci. Situace se opakovala o dvě minuty později, kdy se po našich dalších chybách dostal k míči Kolář a vyrovnal. Přesto jsme mohli jít do šaten veseleji, ale Balotelli po úniku, kdy si položil i brankáře, trefil jen tyč prázdné branky a v poslední minutě prvního poločasu Jóža po akci Kuby netrefil odkrytou domácí branku.

Ve druhém poločase byli domácí jasně aktivnější. V 47. minutě zahrával Mejtský trestný kop, Luďa jeho střelu vyrazil a dorážku Koláře srazil Martin na roh. V 50. minutě však Luďa nezachytil dlouhý nákop domácích do pokutového území a Dulínek v klidu strhl vedení na stranu domácích. A domácí si vytvářeli další šance. V 60. minutě nebezpečnou střelu Bohdálka vyrazil Luďa nad břevno. Ale v 70. minutě už nezabránil Dulinkovi v završení hattricku – opět po velkých chybách v naší obraně. My jsme vyslali první střelu na branku domácích až v 81. minutě z trestného kopu, který zahrával Tom.

Když už jsme nebyli schopni porazit předposlední tým tabulky na hřišti, muselo zasáhnout naše vedení. Všimli jsme si, že do druhého poločasu nastoupil za domácí velice běhavý a šikovný hráč. Při nahlédnutí do zápisu jsme zjistili, že by tomuto hráči mělo být 42 let. Chtěli jsme provést konfrontaci, na což jsme upozornili domácí střídačku. Na základě jejich pokynu tento hráč utekl ze hřiště do polí a už se neukázal. Takže předpokládáme, že STK uzná náš protest a vyhrajeme kontumačně.

Statistiky k Zápasu

Statistiky

Domácí

Hosté

 

I.

II.

Celkem

I.

II.

Celkem

Rohy

2

2

4

0

1

1

Na branku

5

5

10

9

2

11

Mimo branku

2

2

4

5

3

8

Žluté karty

1

0

1

1

0

1

Červené karty

0

0

0

0

0

0